Showing posts with label Via Vallen. Show all posts
Showing posts with label Via Vallen. Show all posts

Tuesday, 6 November 2018

Lirik Lagu Banyu Langit Via Vallen ( Cover Didi Kempot )

sworo angin angin sing ngeridu ati ngelingake sliramu sing tak tresnani pingin nangis ngetoke eluh neng pipi suwe ra weruh senadyan m...